Izbor Urednika

Kako preklopiti džemper

Anonim

U svakodnevnom životu, takva stvar kao džemper je vrlo popularna. Bez obzira na spol, dob i vremenske uvjete, svaka osoba koristi ovaj element ormara za svoje potrebe. Svaka stvar zahtijeva posebnu pažnju, tako da morate znati ne samo što nositi, nego i kako se pere i kako se presvuče džemper.

Zašto trebate pravilno preklopiti stvari

Prvo, stvar nakon pranja mora biti glatka, ne istrošena i bora. Čini se da džemper već ima ta svojstva, ali nije. Neformalno bačeni džemper naboran je na isti način kao i svaka druga stvar, primjerice košulja, džemper ili džemper.

Zato često čujete pitanje: "Kako presaviti džemper?" Drugo, uredno presavijena stvar će zauzeti puno manje prostora u ladici ili ormaru. Ovdje moramo uzeti u obzir da pletene ili pletene pulovere treba pohraniti u dimnjak koji se sastoji od ne više od tri stvari.

Najlakši način

Kako bi razumjeli kako lijepo presavijeni džemper, potrebno je slijediti upute ili sheme opisane u nastavku.

Prvo morate pronaći ravnu površinu, kao što je stol. Morate uzeti džemper i položiti ga licem prema dolje na površinu. Presavijte stvar na pola duž središnje osi ili gumba tako da je prednja strana unutra. Savijte rukave oko ramena i stavite ih na površinu džempera. U slučaju da postoji vrat, on mora biti odbijen. Pažljivo savijte proizvod na pola. Ovo je najjednostavniji način za presavijanje džempera.

Kako presaviti džemper s vješalicom

Kako biste sve stvari odložili, ponekad na policama nema dovoljno mjesta, tako da možete razmisliti o načinu: kako presvući džemper s vješalicom. Potrebno je raširiti džemper na stolu i prevrnuti ga na pola. Namjestite vješalicu na predmet tako da se kuka nalazi ispod pazuha, a dio koji spaja vješalice na vješalici treba biti gotovo paralelan s vratom. Bacite glavni dio džempera od dna prema vrhu preko desnog ramena vješalice. Rukavi moraju biti prebačeni preko drugog dijela. Sada možete visiti u ormaru. Dakle, stvar ne samo da će napraviti mjesta na polici, ali također neće moći oklijevati i protegnuti se.

Presavijte džemper kao u trgovini

Prilično jednostavan način presavijanja džempera. Prvo morate proširiti stvar na čvrstu površinu okrenutom prema gore. Rukavi rukavaca presavijaju se u sredinu tako da se ne preklapaju. Zatim umotajte dno natrag u razinu ramena. Okrenite nastalu traku na drugu stranu i savijte tri puta. Rezultat je kompaktan i ravan trokut.

Još jedan jednostavan način

Sada možemo razmisliti kako lijepo staviti džemper u ormar tako da ne zauzima puno prostora. Dakle, prvo morate saviti proizvod na pola. Postavite dva rukava zajedno uzduž rukavca na dno i ponovno ga savijte tako da rukavi ne izlaze izvan granica džempera. Ako postoji vrat, onda ga morate sklopiti. Ostaje samo nekoliko puta savijati i staviti džemper u ormar.

Duks kao poklon

Kada je stvar za poklon već kupljena ili vezana, ostaje glavno pitanje: "Kako je lijep džemper presavijen kao poklon?" Naravno, u prodavaonici prodavači mogu pažljivo spakirati bilo što, ali kad je dar napravljen vlastitim rukama, to je mnogo ugodnije. Na početku, uvijajući džemper oko ramena, zamotajte ga pola. U drugoj polovici učinite isto. Nadalje vrijedi provjeriti da stvar ima oblik trokuta i nije sužena. Zamotajte dno džempera 10-15 cm, ovisno o pakiranju. Ako je pravokutan, rastegnut vodoravno, dno treba još više okrenuti. Ako je pakiranje puno duže okomito, možete ga dobiti 5 cm, a gornji dio mora biti presavijen tako da donji rub doseže liniju ramena, ali ne gleda ispod njih. Sada možete pažljivo staviti džemper u poklon kutiju ili neku vrstu ambalaže.

Još jedna mogućnost poklona

Možete razmisliti o još jednoj opciji, kako presvući džemper kao poklon. Da bi vam bilo lakše, možete koristiti mali karton, veličine A4 lista ili časopisa. Da biste pokrenuli džemper, morate spustiti prednji dio. Pomoćni materijal rasporedite 1-2 cm ispod vrata, ostavljajući istu udaljenost od rubova džempera. Sada morate saviti obje strane tako da strane džempera dosegnu oko sredine proizvoda i dodirnete rub kartona. Rukavi se mogu sklopiti na različite načine. Na primjer, samo ih ostaviti ispruži uz džemper, tako da je gotovo paralelno jedna s drugom, ili ih preklopite u području grudi, pre-folding ih nekoliko puta, kao harmonika. Nakon što je proizvod uredno presavijen, možete izvaditi karton.

Duks na cesti

Stvari na cesti uvijek zahtijevaju posebno kompaktan raspored u kovčegu ili putnoj torbi. Da biste to učinili, savijte proizvod na pola, stavite obje rukavce na glavni dio tako da ne prelaze granice proizvoda. Pažljivo izravnati sve nabore. Sada, počevši od dekoltea, potrebno je jako uvrnuti džemper u roli. Da bi se stvar odvijala, možete je popraviti gumom.

Mali zaključak

Vještina uredno sklapanje odjeće uvijek dolazi u ruci i sve. A kako više ne bi bilo pitanje kako lijepo staviti pulover kao poklon, na put, u ormar, potrebno je samo nekoliko minuta da pročitate upute prikazane u ovom članku. S vremenom će ispravno savijanje stvari postati navika koja će uvelike olakšati vaš život.

arrow